Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: «Αξιόλογη η πολιτιστική δράση του ΠΕΑΠ»
Πολιτισμός

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: «Αξιόλογη η πολιτιστική δράση του ΠΕΑΠ»

Για την πολιτιστική δράση του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Πολιτισμός – Αθλητισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνει λόγο η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, χαρακτηρίζοντάς την ως «αξιόλογη», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Έχουμε τονίσει κατ επανάληψη σε προηγούμενες παρεμβάσεις μας πως η παρουσία μας στα δημοτικά δρώμενα είναι για να επισημαίνουμε τα καλά της δημοτικής αρχής και να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα. Δεν είμαστε δημοτική παράταξη οπότε έχουμε κάθε δυνατότητα να εκθειάζουμε καλές και ωφέλιμες πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής και των οργάνων της, οι οποίες ωφελούν και προάγουν τη ζωή της πόλης μας.

Επιθυμούμε από τη θέση αυτή να επισημάνουμε την εξαιρετικά καλή παρουσία του ΠΕΑΠ του Δήμου μας το οποίο στη μέχρι τώρα πορεία του έχει προσφέρει πολύ αξιόλογη πολιτιστική δράση σε όλους τους τομείς της πνευματικής δημιουργίας την οποία φυσικά εκτιμά και παρακολουθεί με συνέπεια μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Τα σχόλια και οι κριτικές διθυραμβικές και αυτό ενισχύει το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ να αγωνίζεται για ποιότητα και ουσιαστική πολιτιστική προσφορά. Τους συγχαίρουμε γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολοι και αποτρεπτικοί είναι σήμερα οι καιροί μας, αλλά όλα δείχνουν πως το ΠΕΑΠ έχει τη θέληση να πάει αντίθετα στο ρεύμα!!!

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να επισημάνουμε κάποια σημεία τα οποία οπισθοδρομούν το δημιουργικό έργο του ΠΕΑΠ. Εξειδικεύοντας την επισήμανσή μας αυτή θα θέλαμε να αναφερθούμε στην εκδήλωση της 23ης Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί ο Αμερικανός τραγουδιστής Frank Sinatra, μετά το τέλος της οποίας η πρόεδρος του ΠΕΑΠ έκανε επίδειξη των χορευτικών latin ικανοτήτων της, οι οποίες είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακές, αλλά ξεπέρασαν τα επιτρεπτά όρια.

Κυρία πρόεδρε συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα εργασίας σας, πραγματικά εξαιρετικά καλή, είμαστε στη διάθεση σας αν νομίζετε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στο έργο σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet