Μάγεψε «Ο Αφελής» το θεατρόφιλο κοινό της Λυκόβρυσης
Πολιτισμός

Μάγεψε «Ο Αφελής» το θεατρόφιλο κοινό της Λυκόβρυσης

Την κωμωδία «Ο Αφελής», του Δημήτρη Ψαθά, παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Δήμου Ηλίου 2017, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαράγκα, στο ανοιχτό θέατρο Λυκόβρυσης (πλατεία Ελευθερίας – Υακίνθων & Ρίμινι στη Λυκόβρυση) το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου ΠΕΑΠ.

Σχετικά με την εκδήλωση ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τόνισε:

«Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική παράσταση στο πνεύμα της ανταλλαγής του πλούσιου πολιτιστικού περιεχομένου που έχουν τη δυνατότητα να παράγουν οι δήμοι. Εκπροσωπώντας και τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, επεσήμανα και τονίζω το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του και την αγάπη για την προώθηση του πολιτισμού, μέσω διαδημοτικών συνεργασιών και ανταλλαγής πολιτισμικού και ευρύτερα καλλιτεχνικού περιεχομένου.

»Στο πλαίσιο αυτό το ΠΕΑΠ προχωρά σε συνεργασίες με τους πολιτιστικούς οργανισμούς των Δήμων και στο πνεύμα αυτό θα συνεχίσει. Έτσι απολαύσαμε τη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ στα Βριλήσσια, αλλά και την υπέροχη θεατρική ομάδα του Δήμου Ηλίου 2017 στο ανοικτό μας θέατρο στη Λυκόβρυση.

»Το επόμενο διάστημα (13 Οκτωβρίου 2017) η θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ θα παρουσιάσει τον «Βισσινόκηπο», του Αντόν Τσέχωφ, στο θεατρόφιλο κοινό του Ίλιον! Ο πολιτισμός και η τέχνη μάς ενώνουν και χτίζουν στέρεες… γέφυρες, ώστε όλοι μαζί να προχωράμε πάντα πιο μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet