Με βράβευση του προέδρου του ΣΒΑΠ η φετινή πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Με βράβευση του προέδρου του ΣΒΑΠ η φετινή πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΠΕΑΠ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και των δομών του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης εξήρε την προσφορά του προέδρου του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων, Γιώργου Κουράση, στην Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτισμό, ενώ ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ανακοίνωσε τη βράβευση του κ. Κουράση – με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του νομικού προσώπου – και τη συνέχιση της συνεργασίας του ΠΕΑΠ με τον ΣΒΑΠ στο επίπεδο του Πολιτισμού.

Ακολούθως, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Ευάγγελος Παπανικολάου, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά για το νομικό πρόσωπο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ., οι αντιδήμαρχοι Νικολιδάκης, Αγγελόπουλος, Γκαραβέλας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Ποριώτου-Χρούσου, εκ μέρους του ΚΟΙΠΑΠ η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη, οι πρόεδροι Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Μαρμαγκιόλης και Γιώργος Τσόλας, εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δ.Σ, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων.

Ακολούθησε πρόγραμμα από τις δομές του ΠΕΑΠ, με συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, της μικτής νεανικής Χορωδίας του ΠΕΑΠ, του τμήματος Παραδοσιακών Χορών και του Latin.

Το ΠΕΑΠ ευχαριστεί ιδιαίτερα για την προσφορά της στην εκδήλωση τη διευθύντρια του Ωδείου, Κατερίνα Βαφειάδου, την καθηγήτρια και δασκάλα της παιδικής χορωδίας, Ντέπυ Σακελλαρίου, τη μαέστρο της μικτής & της παιδικής χορωδίας του ΠΕΑΠ, Ελευθερία Βούλγαρη, τη δασκάλα των παραδοσιακών χορών Μαρία Μπαφαλούκου, καθώς και τον δάσκαλο του latin Τάσο Λάσκαρη και τη συντονίστρια-χορεύτρια Ελευθερία Κατσούρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet