Με γλυκιές αναμνήσεις ολοκληρώθηκε η χρονιά στους παιδικούς σταθμούς
Πολιτισμός

Με γλυκιές αναμνήσεις ολοκληρώθηκε η χρονιά στους παιδικούς σταθμούς

Μία ακόμη δημιουργική χρονιά, γεμάτη αγάπη, όμορφα συναισθήματα, παιχνίδι, γνώση, κοινωνικοποίηση, καινούργιες φιλίες ολοκληρώθηκε για το σχολικό έτος 2016-2017 στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Σχολιάζοντας τη λήξη της χρονιάς, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε:

«Ήταν μεγάλη η χαρά μας που φιλοξενήσαμε στους Δημοτικούς μας Παιδικούς Σταθμούς τους μικρούς μας φίλους. Θα είναι ιδιαίτερη μεγάλη η χαρά μας να περάσουμε μαζί και την επόμενη σχολική χρονιά για τους πιο μικρότερους, ενώ για όσους έχουν βάλει… οριστικά πια πλώρη για την πρώτη μέρα στο μεγάλο σχολείο, το Δημοτικό, τους απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές μας στη νέα διαδρομή ανάπτυξης και γνώσης.

»Θερμά συγχαρητήρια και στη διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, στο εκπαιδευτικό και εθελοντικό προσωπικό και τις καλύτερες ευχές μας σε όλες τις οικογένειες των μικρών των Παιδικών μας Σταθμών για ένα δημιουργικό καλοκαίρι, γεμάτο με την αγάπη που οι μικροί μάς διδάσκουν πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, τόνισε:

«Άλλη μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώση και αγάπη, πολύ μεράκι, και ατελείωτο παιχνίδι, εναρμονισμένο και κατάλληλα επιμελημένο για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών των Δημοτικών μας Παιδικών Σταθμών ολοκληρώθηκε για τη σχολική χρονιά 2016-2017. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τους μικρούς μας. Eυχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα για τους μεγαλύτερους από αυτούς που θα… ταξιδέψουν, από τη νέα σχολική χρονιά, με προορισμό το πρώτο τους μεγάλο σχολείο, το Δημοτικό.

»Καθένα από τα μικρά μας αφήνει μέσα στην καρδιά μας μια γλυκιά ανάμνηση γεμάτη από την αγάπη και την τρυφερότητα της ψυχής και της ματιάς που διακρίνει τα παιδιά. Καλό καλοκαίρι, τις θερμότερες ευχές μας στα παιδιά, τους γονείς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις άξιες εκπαιδευτικούς μας και κυρίως την ευχή μας “Κάθε δυσκολία της ζωής να γίνεται στα χείλη των μικρών μας και των οικογενειών τους… γλυκό κεράσι.” Όσο για τους μικρότερους… τους περιμένουμε με μία μεγάλη αγκαλιά και σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων από τη νέα σχολική χρονιά».

Το αμέριστο ενδιαφέρον της και την αγάπη της για τους μικρούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών εξέφρασε και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη, τονίζοντας:

«Τα μικρά μας είναι η ψυχή μας και ο λόγος που προσπαθούμε κάθε ημέρα, όλο και περισσότερο, να βάζουμε από ένα λιθαράκι για την ομαλή ανάπτυξή τους και για τη βελτίωση της καθημερινότητας στη μεγάλη οικογένειά μας, στη Λυκόβρυση Πεύκη. Θερμό ευχαριστώ στις δασκάλες τους και ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι στους μικρούς και τους γονείς τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet