Με ταινία και την παιδική χορωδία διασκέδασαν οι μικροί φίλοι του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Με ταινία και την παιδική χορωδία διασκέδασαν οι μικροί φίλοι του ΠΕΑΠ

Με τη συμμετοχή της χορωδίας του ΠΕΑΠ στα δρώμενα της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 η προβολή της παιδικής ταινίας «Η ιστορία μίας κατσίκας με τυρί», σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης για την προβολή ποιοτικών ταινιών που απευθύνονται στους μικρούς φίλους με σκοπό τη μετάδοση μηνυμάτων και διαχρονικών αξιών που πρέπει να διέπουν τη ζωή τους».

«Η πολιτιστική σύνθεση των δομών του ΠΕΑΠ στη συμβολή και ανάδειξη της συλλογικής πρωτοβουλίας δημιούργησε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι παρευρισκόμενοι συμπολίτες μας, οι μικροί φίλοι του ΠΕΑΠ και όλοι όσοι συμμετείχαν σε ακόμη μια πολιτιστική ποιοτική εκδήλωση έδωσαν το πιο ζεστό χειροκρότημα, δίνοντας ραντεβού στην επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet