Μουσικές επιτυχίες από τη Μικτή Χορωδία ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Μουσικές επιτυχίες από τη Μικτή Χορωδία ΠΕΑΠ

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Σταυράκη-Πατούλη με τον αντιδήμαρχο Αμαρουσίου Ν. ΠέππαΕξαιρετική παρουσία από τη Μικτή Χορωδία του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) στη διαδημοτική συναυλία όμορων Δήμων που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

Με τη συνοδεία της προέδρου του ΠΕΑΠ Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη τα μέλη της χορωδίας υπό τη Διεύθυνση της μαέστρου Ελευθερίας Βούλγαρη συμμετείχαν σε μια μοναδική μουσική βραδιά στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας στο Μαρούσι, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Η κ. Πατούλη μεταξύ άλλων τόνισε, πως «οι διαδημοτικές συνεργασίες σε κάθε τομέα του Πολιτισμού αναδεικνύουν το επίπεδο των Δήμων που θέλουν να προσφέρουν ειλικρινά στην πολιτιστική αναβάθμιση των περιοχών τους αλλά και τη θεσμική διάσταση που οφείλουμε να δίνουμε σε τέτοιου είδους καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες».

Στο κλείσιμο της βραδιάς, απονεμήθηκε αναμνηστικό κεραμικό δώρο από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαο Πέππα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet