Ξεκινούν τα μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι του ΠΕΑΠ

Ξεκινούν τα μαθήματα στο νέο Θεατρικό Εργαστήρι του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός  Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» από τις 14:00 έως τις 18:00.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου καθώς και των γειτονικών Δήμων που θέλουν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «να πειραματιστούν με την τέχνη του Θεάτρου, να εμβαθύνουν και να συμμετέχουν στη μαγική και δημιουργική πορεία μίας παράστασης, από την ανάγνωση του έργου έως την παρουσίασή του. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της παρουσίασης μιας ολοκληρωμένης θεατρικής παράστασης».

Για τη συμμετοχή στο Εργαστήριο δεν απαιτείται προηγούμενη θεατρική πείρα. Υπεύθυνος του εργαστηρίου είναι ο σκηνοθέτης Νικόλας Μίχας. Υπεύθυνη κίνησης σωματικής έκφρασης είναι η χορογράφος χορεύτρια Κατερίνα Σπυροπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΕΑΠ καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6140612, και 210 6145457.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet