«Ξεσήκωσε» το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης ο Γιάννης Σαββιδάκης
Πολιτισμός

«Ξεσήκωσε» το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης ο Γιάννης Σαββιδάκης

Ξεχωριστή μουσική βραδιά ροκ και όχι μόνο απόλαυσαν με τον Γιάννη Σαββιδάκη και την μπάντα του, όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

«Ο Γιάννης Σαββιδάκης, όπως και όλο το συγκρότημα, κατάφεραν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους, με τραγούδια καθιερωμένα στις ψυχές μας και κατάφεραν να δημιουργήσουν τέτοια ατμόσφαιρα, ώστε όλοι μαζί, καλλιτέχνες και κοινό να γίνουν ένα, με διάθεση ανεβασμένη και κέφι καταπληκτικό», αναφέρει το νομικό πρόσωπο στην ανακοίνωσή του.

Ο ίδιος ευχαρίστησε πρώτα απ’ όλα όλους τους παρευρισκόμενους, τα μέλη του ΠΕΑΠ και τον πρόεδρο, Χρήστο Φωτίδη και «ξεδίπωσε» το ταλέντο του με όλους τους τρόπους, κάνοντας τον κόσμο να νιώσει χαρούμενα.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ και εκ μέρους του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συντελεστές και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, δήλωσε:

“Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε σήμερα όλοι εδώ για να απολαύσουμε τον εξαιρετικό καλλιτέχνη και συντοπίτη μας, τον Γιάννη τον Σαββιδάκη, καθώς και όλο το συγκρότημα που, με τις μουσικές τους, θα μας ταξιδέψουν σε ήχους μοναδικούς και θα μας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα, μέσα από τα τραγούδια και τις φωνές τους. Το ΠΕΑΠ κοντά στους νέους ανθρώπους, αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι, θα στηρίζει και θα προωθεί δράσεις μέσα από τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό που θα συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας, θα ενώνουν τις ψυχές μας και θα προάγουν υψηλές αξίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet