Ο Βυσσινόκηπος… του ΠΕΑΠ «ανθίζει» στον Δήμο Ιλίου
Πολιτισμός

Ο Βυσσινόκηπος… του ΠΕΑΠ «ανθίζει» στον Δήμο Ιλίου

Στον Δήμο Ιλίου «ταξιδεύει» την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η θεατρική παράσταση «Ο Βυσσινόκηπος» που έχει ανεβάσει η θεατρική ομάδα του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το έργο του Αντόν Τσέχωφ είχε την ευκαιρία να απολαύσει μέσα από την παράσταση της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ το κοινό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης από την περασμένη άνοιξη, όταν παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ειδικότερα, υπό τη σκηνοθεσία του Νικόλαου Μίχα, «Ο Βυσσινόκηπος» θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Φανουρίου 99, Ίλιον) στις 20:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η θεατρική παράσταση φιλοξενείται στον Δήμο Ιλίου μετά από σχετική συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου και του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Σταθερά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ προωθούν τις διαδημοτικές συνεργασίες παρέχοντας στους πολίτες νέες διεξόδους πολιτισμού, αλλά και προβάλλοντας το έργο και τη δουλειά των ομάδων του ΠΕΑΠ σε ευρύτερο κοινό», επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου και του Νομικού Προσώπου.

Αντιστοίχως, η θεατρική ομάδα του Δήμου Ιλίου 2017 είχε παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο στο ανοικτό θέατρο Λυκόβρυσης την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ο Αφελής», σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ΠΕΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet