Ο Γ. Σμαραγδής παρών στην προβολή της ταινίας του «Καβάφης» την Παρασκευή 10/7
Κινηματογράφος-Θέατρο

Ο Γ. Σμαραγδής παρών στην προβολή της ταινίας του «Καβάφης» την Παρασκευή 10/7

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση θα έχουν όσοι και όσες βρεθούν στο θεατράκι του Πολυχώρου της Λυκόβρυσης την Παρασκευή 10/7 στις 21:00.

Πέραν της προγραμματισμένης προβολής της πολυβραβευμένης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ταινίας «Καβάφης», του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μίμη Τσακωνιάτη με τίτλο «“Γιάννης Σμαραγδής”: Ο Αρχιτέκτονας της Ψυχής, Καβάφης».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το βιβλίο με την υπογραφή του σκηνοθέτη.

Λίγα χρόνια για το έργο

Η ταινία «Καβάφης» γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό και καθιέρωσε τον σκηνοθέτη διεθνώς. Προβλήθηκε σε πάνω από 50 φεστιβάλ παγκοσμίως και απέσπασε πολλά βραβεία. Τη μουσική έχει γράψει ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, όπως σε όλες τις προβολές που διοργανώνει το ΚΟΙΠΑΠ σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης, οι οποίες συνεχίζονται το Σάββατο 11/7 με την παιδική ταινία «Ουπς! Ο Νώε Έφυγε…» και την Κυριακή 12/7 με την ταινία του Σταμάτη Τσαρούχα «Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet