Ο Τάσος Μαυρίδης στην έκθεση Εικαστικών Τεχνών 2018
Πολιτισμός

Ο Τάσος Μαυρίδης στην έκθεση Εικαστικών Τεχνών 2018

Ξεκίνησε την Τετάρτη 21/11 η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών 2018 που διοργανώνει το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με την Ομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης Πεύκης – Λυκόβρυσης, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

O δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης δήλωσε σχετικά: «Είδαμε στην έκθεση εξαιρετικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, από υπέροχους ανθρώπους με πολλές ευαισθησίες, που με τις περίτεχνες και καλαίσθητες δημιουργίες τους μας ταξιδεύουν με χρώματα και δίνουν έτσι με το δικό τους ξεχωριστό πάντα τρόπο ανάσες χαράς, ζωής, ελπίδας και αισιοδοξίας. Σας ευχαριστούμε! Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης δήλωσε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς. Το ΠΕΑΠ και ο Δήμος στηρίζει όλες τις δράσεις που προβάλλουν τις δημιουργίες αναδεικνύουν τις ευαισθησίες και γεμίζουν ζωή τις ψυχές μας».

Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Κυριακή 25/11 και σε αυτή συμμετέχουν οι καλλιτέχνες του Δήμου Λυκόβρυσης και Πεύκης. Οι ώρες λειτουργίας είναι από την Τετάρτη ως την Παρασκευή, 18:00- 22:00, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι 10:00 – 13:00 και 18:00 – 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet