ΠΕΑΠ: Τετάρτη Βράδυ με μουσική και κινηματογράφο
Πολιτισμός

ΠΕΑΠ: Τετάρτη Βράδυ με μουσική και κινηματογράφο

Με τη βραβευμένη με Όσκαρ ιταλική ταινία -ύμνο στον κινηματογράφο- «Σινεμά ο Παράδεισος» του Giuseppe Tornatore, ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός «ΠΕΑΠ».

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης χαιρέτησε την έναρξη των προβολών επισημαίνοντας το εθελοντικό έργο των ανθρώπων της Λέσχης που ενισχύει τα πολιτισμικά δρώμενα της περιοχής.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη έκανε αναφορά στην καλή συνεργασία με τη Λέσχη, που θα προσφέρει ένα υπέροχο καλλιτεχνικό ταξίδι συνδυάζοντας τη μουσική με τον κινηματογράφο.

Η πρόεδρος της Λέσχης Έλλη Μήτση καλωσόρισε επώνυμους κι ανώνυμους στη νέα περίοδο προβολών και κάλεσε όλους να ενισχύουν περισσότερο τέτοιες προσπάθειες. Ευχαρίστησε θερμά τον Ιερώνυμο Πολλάτο, με τη βοήθεια του οποίου οι βραδιές των προβολών θα «επενδυθούν» μουσικά. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Κινηματογραφική Λέσχη Μαυροματίου Θηβών, μέσω της οποίας ο Νίκος Γουδέβενος της “Aquarius TV” παραχώρησε την ταινία.

Η Αλεξία Τσάτσου, σολίστ πιάνου του Εθνικού Ωδείου, λίγο πριν την προβολή μας ταξίδεψε, ερμηνεύοντας γνωστές κλασικές και κινηματογραφικές μελωδίες.

Η επόμενη προβολή θα είναι την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, με τη γερμανική ταινία «Ουίσκι με Βότκα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για το επόμενο διάστημα στη διαδικτυακή διεύθυνση http://www.kinlespef.gr/2014/10/2014-2015.html

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet