Πλήθος ηθοποιών και κόσμου στην παράσταση «Μένουμε πάντα παιδιά»
Κοινωνία

Πλήθος ηθοποιών και κόσμου στην παράσταση «Μένουμε πάντα παιδιά»

Μια εξαιρετική μουσική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με σκοπό τη στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής υπό την αιγίδα των ΚΕΔΕ και Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων. 

Στη μουσική χορωδιακή βραδιά συνέπραξαν η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου, η Παιδική Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, η Παιδική Χορωδία UNESCO Β.Π., με μαέστρο την Εύη Χλωρού, η Παιδική Χορωδία Αγίας Άννης Περιστερίου, η Παιδική Χορωδία του 18ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, με μαέστρο τη Μαρία Παπαδοπούλου, και το Τμήμα των Λαϊκών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, με μαέστρο τον Μιχάλη Σωτηράκη.

Τη βραδιά, για την ενίσχυση των δομών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, παρουσίασε ο ηθοποιός Αντώνης Χαντζής.

Χαιρέτισαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυριδης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, η εκπρόσωπος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Μαίρη Αρώνη, η υπεύθυνη Πολιτιστικού Σχεδιασμού και μαέστρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Εύη Χλωρού, απευθύνοντας χαιρετισμό της προέδρου του Ομίλου, Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ και οικοδεσπότης της μουσικής παράστασης δήλωσε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος για την αποψινή βραδιά, διότι βρίσκομαι ανάμεσα σε συναδέλφους που τιμούν τη χώρα μας τόσα χρόνια μέσα από τη μαγική τέχνη του ηθοποιού, που έμπρακτα στηρίζουν το ΤΑΣΕΗ που εμπνέουν και καθοδηγούν τις νεότερες γενιές ώστε να αγαπήσουν και να ξεδιπλώσουν το δικό τους ταλέντο μέσα από διάφορες μορφές τέχνης που προάγουν όχι μόνο τον Πολιτισμό, αλλά πρωτίστως καλλιεργούν μια καλύτερη πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα μακριά από κακές ίσως συνήθειες, αλλά πολύ κοντά σε αυτό που λέμε υγιή συμπεριφορά και τρόπο σκέψης. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους μαέστρους έναν προς έναν και κυρίως την κ. Εύη Χλωρού που έδωσε πραγματικά την ψυχή της για την αποψινή παράσταση που συντόνισε και συνεργάστηκε με το ΠΕΑΠ και όλους τους συντελεστές, ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους μοναδικούς συναδέλφους μου που τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς και τα μικρά παιδιά, αυτά τα χαρισματικά όπως όλα τα παιδιά… Θέλω να πω, επίσης, πως το ΠΕΑΠ έχει προτεραιότητα τις διαδημοτικές συνεργασίες, όπως αυτή, διότι πιστεύω πώς η εποχή επιτάσσει όμορφες συνεργασίες, δημιουργικές που να μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους όσοι έχουν ιδιαίτερα ταλέντα, που να δίνονται ευκαιρίες στα νεότερα παιδιά, που να μπορούν να γνωρίσουν τα πρότυπά τους από κοντά και να παίρνουν δύναμη για τους στόχους τους. Στόχους που να οδηγούν την Ελλάδα σε ένα καλύτερο αύριο με ευκαιρίες και πραγματική εξέλιξη».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο αντιπρόεδρος, Ζαχαρίας Ρόχας, ο γενικός γραμματέας, Κώστας Βενετσάνος και η soprano Δέσποινα Τσολάκη.

Λαμπερές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου, η δημοτική σύμβουλος και ηθοποιός Μαίρη Ιγγλέση, η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου, ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής, η ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά, η ηθοποιός Σόφη Ζανίνου, η τραγουδίστρια Φιόνα Τζαβάρα, η ηθοποιός Λίλιαν Αρχόντη με την κόρη της Χριστίνα Αρχόντη

Επίσης ο πρ. δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Ευάγγελος Παπανικολάου, τα μέλη του ΠΕΑΠ Μαρία Μουρατίδη και Δέσποινα Μεντεσίδου. Ο πατήρ Ανδρέας υπεύθυνος του Ι.Ν. Αγ. Άννης Περιστερίου, ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σταθόπουλος, εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, ο πατήρ Δημήτριος Παπαδάκης, ψυχοθεραπευτής – μουσικοθεραπευτής, υποψήφιος διδάκτορας ΑΠΘ, καθηγητής – μαέστρος, οι διευθύντριες Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιούλα και κ. Βάσια Γοργογιάννη, τα μέλη της UNESCO Β.Π. Μαίρη Χέλμη και Σοφία Κολοβού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet