Προβολή ταινίας σε μαθήτριες και μαθητές Πεύκης και Λυκόβρυσης
Πολιτισμός

Προβολή ταινίας σε μαθήτριες και μαθητές Πεύκης και Λυκόβρυσης

Τη βραβευμένη νορβηγική ταινία «Απόλυτα αληθινή αγάπη» (Jørgen + Anne = Sant) παρακολούθησαν μαθητές των Λυκείων Πεύκης και Λυκόβρυσης μαζί με καθηγητές τους.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 το πρωί, ημέρα των ερωτευμένων, πρόβαλε την ταινία αυτή στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και το Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, με τη στήριξη της Πρεσβείας της Νορβηγίας στην Αθήνα και σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕΑΠ).

Πρόκειται για ταινία που άνοιξε το 2011 το πρόγραμμα Generation κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου, ενώ είχε κερδίσει βραβεία (κανοτομίας, μοντάζ) και υποψηφιότητες (καλύτερης παιδικής ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερης παραγωγής) σε διεθνείς συμμετοχές της.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του 2ου Λυκείου Πεύκης και του Λυκείου Λυκόβρυσης παρακολούθησαν την ταινία με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ στο τέλος είχαν και εποικοδομητική συζήτηση με τους συνοδούς καθηγητές τους, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης ευχαριστεί και δημόσια τους διευθυντές των δύο αυτών σχολικών μονάδων, Ιωάννα Κουραμπέα και Ιωάννη Μαρμαγγιώλη, για την εξαιρετική συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet