Πυρετώδεις πρόβες της θεατρικής ομάδας του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Πυρετώδεις πρόβες της θεατρικής ομάδας του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες για την παρουσίαση παράστασης που θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με τη συμμετοχή της χορωδίας των ΚΑΠΗ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου).

​Η παράσταση βασίζεται στα εξής μονόπρακτα: «Αν έχεις τύχη» του Άντον Τσέχωφ, «Η καταπιεσμένη», του Άντον Τσέχωφ και «Η πιο δυνατή» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ. Με απίστευτα αποθέματα δημιουργικότητας και ζωντάνιας τα μέλη των ΚΑΠΗ και συντελεστές της παράστασης δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα, υπό τις οδηγίες της προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης και σκηνοθέτιδας της παράστασης Άννας Ασπραδάκη.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ σημειώνεται: ​Η αμεσότητα στην απόδοση των χαρακτήρων, οι εναλλαγές συναισθημάτων, η εμπνευσμένη προσέγγιση των θεμάτων που πραγματεύεται η παράσταση είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που υπόσχονται σε όσους παρευρεθούν ένα ξεχωριστό θέαμα και μια ψυχαγωγική βραδιά γεμάτη πολυποίκιλα ερεθίσματα και μηνύματα. Όλοι οι συντελεστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα ενώ αποδεικνύουν περίτρανα ότι η τρίτη ηλικία αποτελεί πρότυπο ζωντάνιας και ενέργειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet