Στη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στις «Βραδιές Πολιτισμού» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτισμός

Στη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στις «Βραδιές Πολιτισμού» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού 2021» που διοργανώνει το ΠΕΑΠ στο άλσος Βαρβαρέσου βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. H συναυλία ήταν μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο γνωστός συνθέτης μαζί με τους τραγουδιστές Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Μαίρη Στεφανακίδη παρουσίασε μουσικές και τραγούδια από τη μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία. Οι μουσικές που έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση συνοδεύονταν από παράλληλη προβολή σε κινηματογραφική οθόνη. Ο δήμαρχος καλωσόρισε τον Γιώργο Χατζηνάσιο και του παρέδωσε ένα αντίτυπο του βιβλίου για την ιστορία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, που εκδόθηκε πρόσφατα. Το ίδιο βιβλίο έδωσε και στην αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, που εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Τη συναυλία παρακολούθησε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Κεχρής.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν σπουδαίο Έλληνα συνθέτη, που μαζί με τους συνεργάτες του μας χάρισαν μια πολύ όμορφη βραδιά στο άλσος Βαρβαρέσου, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μουσικές, κάποια εκ των οποίων αγαπήσαμε μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, που πρόσφερε αυτή την εκδήλωση, ώστε να την εντάξουμε στις “Βραδιές Πολιτισμού 2021”.

»Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία κατορθώνει μαζί με τα νομικά του πρόσωπα και αξιοποιώντας συνεργασίες, να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες».

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου με τη μουσική παράσταση «Μουσική και αγάπης λόγου», στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων ως αφηγήτρια η Παναγιώτα Βλαντή.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου ακολουθεί η μουσική παράσταση με την γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Άλσος Βαρβαρέσου, ξεκινούν στις 20:30 και έχουν ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet