Στη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Τα Χριστούγεννα των Αδελφών Γκριμμ» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Στη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Τα Χριστούγεννα των Αδελφών Γκριμμ» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στη θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα των Αδελφών Γκριμμ» που παρουσίασε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και η παιδική σκηνή του Σπύρου Φώτη στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πλησιάζουμε στις γιορτές και πυκνώνουν οι εκδηλώσεις του Δήμου και των Νομικών μας Προσώπων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Παρακολουθήσαμε άλλη μια εξαιρετική παιδική θεατρική παράσταση στο Δημοτικό μας Θέατρο, καθώς δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο παιδικό θέατρο. Καταπληκτικοί ηθοποιοί με υπέροχες ερμηνείες στη σύνθεση παραμυθιών των Αδελφών Γκριμ. Οι γνωστοί παραμυθάδες σε μια μεταφορά σε παιδική σκηνή σε δημιουργία και σκηνοθεσία του Σπύρου Φώτη! Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους, μικρούς και μεγάλους!».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ανέφερε από την πλευρά του: «Το ΠΕΑΠ είναι πάντα ανοιχτό σε συνεργασίες προκειμένου να παρουσιάσουμε στο κοινό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις. Θα συνεχίσουμε έτσι! Καλές Γιορτές σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet