Στο Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ η Μικτή Χορωδία των Απανταχού Παξινών
Πολιτισμός

Στο Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ η Μικτή Χορωδία των Απανταχού Παξινών

Την ευκαιρία να χαρούμε την επτανησιακή χορωδία της Ένωσης Απανταχού Παξινών με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο θα έχουμε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Χορωδιακού Φεστιβάλ που διοργανώνει το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης,

Αφίσα φεστιβάλΗ επτανησιακή Μικτή Χορωδία των Απανταχού Παξινών ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2002 από Παξινούς και φίλους των Παξών.

Έχει παρουσιασθεί, από τότε, σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν στην Αθήνα τα Επτανησιακά Σωματεία Αττικής, για τον εορτασμό της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, με αποκορύφωμα το 2014 με τη συμμετοχή της στη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μία νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο για τον εορτασμό των 150 ετών από την ένωση των Επτανήσων με τη μητέρα Ελλάδα.

Έχει λάβει μέρος σε εκδηλώσεις και χορωδιακές συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί εντός και εκτός Αττικής. Κάθε χρόνο τον Μάρτιο και Οκτώβριο λαμβάνει μέρος στις επετειακές εκδηλώσεις της Ένωσης Αποστράτων Αξ/κών του Στρατού στο Πολεμικό Μουσείο και τέλος λαμβάνει μέρος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Παξών.

Η χορωδία έχει πλούσιο και ποικίλο ρεπερτόριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet