Στο πασχαλινό Bazaar ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας η Μαρίνα Πατούλη
Πολιτισμός

Στο πασχαλινό Bazaar ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας η Μαρίνα Πατούλη

Στηρίζοντας τις προσπάθειες δημοτών Λυκόβρυσης και Πεύκης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος & πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, επισκέφθηκε την Κυριακή 25 Μαρτίου το πασχαλινό Bazaar ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στην Πεύκη.

Σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα, η κ. Πατούλη αντάλλαξε απόψεις με τις γυναίκες της τέχνης και του πολιτισμού, μίλησε μαζί τους για την ελεύθερη ερασιτεχνική δημιουργία, τις ενθάρρυνε για το έργο που προσφέρουν και τους πρότεινε να αναπτύξουν γόνιμες συνεργασίες και κοινές δράσεις με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων. Μάλιστα, η πρόταση αυτή, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, αφού έδωσε το έναυσμα να ανοίξει ένας όμορφος διάλογος για τη δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα, αλλά και κάθε εποικοδομητική προοπτική που μπορεί να φέρει κοντά τις τοπικές κοινωνίες».

Η κ. Πατούλη αντάλλαξε θερμές ευχές ενόψει του Άγιου Πάσχα και εξήρε την ειλικρινή προσπάθεια που κάνουν με πολύ μεράκι και κέφι οι εκπρόσωποι της ερασιτεχνικής δημιουργίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet