Συγχαρητήρια Δ. Κωνστάντου στη Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Συγχαρητήρια Δ. Κωνστάντου στη Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ

Συγχαρητήρια στα μέλη και στους καθηγητές της Θεατρικής Ομάδας του ΠΕΑΠ για το τριήμερο πολιτισμού και ψυχαγωγίας που προσέφεραν στις 21, 22 και 23 Απριλίου στο κοινό δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κωνστάντος.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Παρακολουθώντας την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης τις παρουσιάσεις του εργαστηρίου της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες μας, αισθάνθηκα ιδιαίτερα τυχερός ως θεατής υψηλού επιπέδου τέχνης και ως δημοτικός σύμβουλος υπερήφανος για την ακμαία σε μέλη και ποιότητα πολιτιστική δομή του Δήμου μας.

»Η ποικιλία του προγράμματος, θεατρικά μονόπρακτα, κινησιολογία, χορός, τραγούδι, αρχαία τραγωδία, musical, αυτοσχεδιασμοί, αρμονικά ταιριασμένα, ανέδειξαν και πιστοποίησαν το ιδιαίτερο ταλέντο των μελών της θεατρικής ομάδας, αλλά και την αξιόλογη και εμπνευσμένη εκπαιδευτική συνεισφορά των καθηγητών.

»Θερμά συγχαρητήρια σε κάθε μέλος της θεατρικής ομάδας, στον καλλιτεχνικό διευθυντή Νικόλα Μίχα και στους καθηγητές Μαρία Χριστοδούλου, Ντέπη Σακελλαρίου, Ηρακλή Τσουκλείδη και Σταύρο Ψυλλάκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet