Συναυλία – αφιέρωμα στον Ντέμη Ρούσσο από το ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Συναυλία – αφιέρωμα στον Ντέμη Ρούσσο από το ΠΕΑΠ

Συναυλία – αφιέρωμα στον Ντέμη Ρούσσο πραγματοποιεί το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Αφίσα για τη συναυλία - αφιέρωμα στον Ντέμη Ρούσσο«Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα αφιερωμένη στον Ντέμη Ρούσσο, στον μεγάλο καλλιτέχνη με την υπέρλαμπρη διεθνή καριέρα, που μίλησε στις καρδιές όλων με τις δισκογραφικές του επιτυχίες, με το πηγαίο καλλιτεχνικό του ταλέντο, με τις ιδέες και τις σκέψεις του για τη μουσική. Στον άνθρωπο που πρόβαλε τον ελληνικό πολιτισμό και έκανε περήφανη τη χώρα του σε όλον τον κόσμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΕΑΠ.

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά αφιερωμένη στον παγκόσμιο θρύλο της μουσικής, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, διοργανώνει η πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών του Δρωμένων.

Ο συνθέτης – ερμηνευτής Γιώργος Βαρσαμακής και το κουαρτέτο εγχόρδων crescendo θα παρουσιάσουν τραγούδια επιτυχίες του Ντέμη Ρούσσου από τις δεκαετίες  του ΄70 και του ΄80, όπως τα «Forever and Ever», «Goodbye» και «Quand je t’aime», αλλά θα πλαισιώσουν τη μουσική συναυλία και με γνωστά ερωτικά κομμάτια του ελληνικού και ιταλικού κινηματογράφου καθώς και δικές τους εκτελέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet