Συνεχίζει τις διαδημοτικές συνεργασίες Πολιτισμού η Μαρίνα Πατούλη
Πολιτισμός

Συνεχίζει τις διαδημοτικές συνεργασίες Πολιτισμού η Μαρίνα Πατούλη

Σε συνέχεια των πολιτιστικών επαφών με διαδημοτική προοπτική η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη παραβρέθηκε στα εγκαίνια των Ιαματικών Πηγών «Λάκκου» Αδάμαντα, στο Σπήλαιο του Ιπποκράτη στο πανέμορφο νησί της Μήλου το Σάββατο 29 Αυγούστου όπου και βραβεύθηκε.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού και πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γεράσιμο Δαμουλάκη με τον οποίο αποφάσισαν από κοινού την προώθηση διαδημοτικών συνεργασιών πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τη στήριξη του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη. «Είναι πολύ σημαντικό», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «που η αιγίδα της ΚΕΔΕ γίνεται για μια ακόμη φορά ο εγγυητής μιας δημιουργικής πορείας στον χώρο του Πολιτισμού για τη συνένωση των Κοινωνιών και την ανάπτυξη ενός πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης».

Πιο συγκεκριμένα, με στόχο την αναβάθμιση του συλλογικού αυτοδιοικητικού μοντέλου ανταλλαγής διαδημοτικών πολιτιστικών δρωμένων η κα Πατούλη συμφώνησε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας για την υλοποίηση του Φεστιβάλ Θεάτρου Κυκλαδίτικης επιρροής σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του Ρωμαϊκού Θεάτρου στη Μήλο τον επόμενο χρόνο. «Έχοντας στο επίκεντρο τη θέληση για παραγωγή πολιτισμού, τη συναίσθηση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, δίνοντας ώθηση στην ποιοτική δημιουργία, την καλλιτεχνική έμπνευση και την ιστορική πνευματική μας παρακαταθήκη» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ αφού ευχαρίστησε τον κ. Δαμουλάκη για τη ζεστή φιλοξενία με την οποία την υποδέχτηκε ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη χάραξη των συνεργασιών στοΝ χώρο του Πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet