Σχολικός διαγωνισμός σεναρίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης
Πολιτισμός

Σχολικός διαγωνισμός σεναρίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Συνεχίζοντας την προσπάθειά της να διαδώσει την Έβδομη Τέχνη σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης διοργανώνει διαγωνισμό σεναρίου με θέμα «Πώς φαντάζεσαι τον κόσμο που θέλεις να ζήσεις;».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ακόμα μία πρωτοβουλία η οποία γίνεται σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου του κινηματογράφου. Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης, καλούνται να γράψουν τη δική τους ιδέα για σενάριο και να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό σεναρίου, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους στο «καυτό» θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Τα σενάρια που θα επιλεγούν θα αποτελέσουν αφετηρία για να πραγματοποιηθεί ένα Εργαστήρι Σεναρίου και ένα Εργαστήρι Ηχοληψίας και Μουσικής Επένδυσης, ώστε στη συνέχεια να δημιουργηθεί μια ταινία μικρού μήκους, η οποία θα ταξιδέψει τον Δεκέμβριο του 2024 στο Camera Zizanio, το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Τα παιδιά μπορούν να στέλνουν τις ιδέες τους μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο email της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης [email protected].

Οι καλύτερες συμμετοχές θα βραβευθούν στο Φεστιβάλ Παιδιού 2024.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet