Τα «Τραγούδια της Σκηνής» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Πολιτισμός

Τα «Τραγούδια της Σκηνής» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο Μορφωτικός, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύνδεσμος Πεύκης – Λυκόβρυσης «Αναγέννηση» συνδιοργανώνουν μουσική βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια του θεάτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Το μουσικό σύνολο «Ηχοτρόπιο» θα παρουσιάσει «Τα Τραγούδια της Σκηνής», ένα μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια και μελωδίες που έχουν πρωτοακουστεί σε αγαπημένες παραστάσεις. Γνωστά και χιλιοτραγουδισμένα κομμάτια των Μ. Χατζηδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Στ. Ξαρχάκου και Χρ. Λεοντή σε ιδιαίτερες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις και διασκευές συνθέτουν ένα όμορφο και νοσταλγικό μουσικό ταξίδι.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η ποιήτρια Μαρία Χρυσού, με την ορχήστρα να ερμηνεύσει κάποια από τα μελοποιημένα της ποιήματα.

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση ορχήστρας, πιάνο – κιθάρα: Περικλής Μαλακατές.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Βάρθης, Γιάννης Φλουράκης, Λήνα Ψυχογιού.

Το μουσικό σύνολο «Ηχοτρόπιο» αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Βίτσα (μπουζούκι), Μυρτώ Δράκου (βιολί), Πάνο Καπογιάννη (κοντραμπάσο), Λευτέρη Κουάντα (μπουζούκι – μαντολίνο), Λουκά Κουμπούρη (ακουστική κιθάρα), Αλέξανδρο Μαούτσο (κλασική κιθάρα),  Σεμέλη Παπαβασιλείου (τσέλο), Άννα Χαραλαμπίδη (ακορντεόν).

Δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet