Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Αριστοτέλης»

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 στην ταβέρνα «Τα Πεύκα».

Η βραδιά ήταν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, «υπέροχη, κύλησε με μουσική και σύσφιξη σχέσεων με τα μέλη και τους φίλους μας!», ενώ παρόντες ήταν και πολλοί μικροί μαθητές του Συλλόγου στο σκάκι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης Κ. Νικολιδάκης. οι αντιδήμαρχοι Ε. Παπανικολάου, Δ. Κατραμάδος και Χ. Φωτίδης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Σταυράκη-Πατούλη, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μ. Μαμαλάκη κι από τον Σύλλογο Κρητών «Τάλως» καθώς κι ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Κωνστάντος. Από τον Σύλλογο Γυναικών η Ε. Μάλλα, τον Σύλλογο «Αναγέννηση» ο Ν. Τσεκούρας, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Βορείων Προαστείων η Δ. Παππά, την Ένωση Γονέων ο Δ. Μανιάτης, τον Σύλλογο Μικρασιατών «Ιωνία» ο Γ. Γαζεπίδης καθώς και ο αρχηγός των Αεροπροσκόπων Πεύκης Ε. Κρεμμύδας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί, στην ανακοίνωσή του, τα μέλη Ζωή και Φίλιππο Σωτηρίου και φίλους όπως τη Ρένα Λογαρά, που πρόσφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε, καθώς και τους χορηγούς: S/M Σκλαβενίτη, τα καταστήματα ΜΑΧ, τη Βιβλιαγορά, τα Κρεοπωλεία «Νιώτης» και «Γκρίμποβο», τα αρτοποιία «Βενέτης», «Χρύσα», «Θύμιος Μιχάλης», τις εκτυπώσεις Μπάκας Γεώργιος, το ζαχαροπλαστείο «Μετέωρα» και τα κομμωτήρια «Νότα Σοκορέλη» και «Ritsa & Dimitra».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet