Τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές της Βιβλιοθήκης του ΚΟΙΠΑΠ
Πολιτισμός

Τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές της Βιβλιοθήκης του ΚΟΙΠΑΠ

Η Βιβλιοθήκη μας, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου, τίμησε τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι καλοκαιρινές μας δραστηριότητες.

Πράγματι, οι Μαρία και Ελένη Μανδαμαδιώτου, οι κεραμίστριες Μάρω Κερασιώτη, Στ. Παπασπύρου, Τ. Παππά, η δασκάλα Δ. Καραβά-Μαλαβάζου, η νηπιαγωγός Μ. Παπανίκου, η ψυχολόγος Φ. Λέκκα και ο καραγκιοζοπαίχτης Αλ. Οικονομίδης, πρόσφεραν  ότι καλύτερο στους μικρούς μας φίλους. Αυτές μας οι δραστηριότητες που έγιναν από 15/6-23/7/2015, με τίτλο «ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ…» και με την επίβλεψη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Τις 22 εκδηλώσεις παρακολούθησαν 75 παιδιά που, με την επαναληπτική τους συμμετοχή, έφτασαν συνολικά τις 437 παρουσίες!

Αναμνηστική φωτό από την εκδήλωση

Η συμμετοχή των παιδιών, το μεγάλο ενδιαφέρον των γονέων και η συγκινητική προσφορά των εθελοντών, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και τις επόμενες δραστηριότητές μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και Δ/ντή του Λυκείου Λυκόβρυσης κ. Γιάννη Μαρμαγγιόλη για τον δανεισμό των ηχητικών μηχανημάτων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο καραγκιοζοπαίχτης Αλ. Οικονομίδης. Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης μίλησε για τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού, ευχαριστώντας τους εθελοντές για την προσφορά τους και  τους γονείς και τα παιδιά για την παρουσία τους.

Αναμνηστικά βότσαλα στους παριστάμενους

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ  Αντώνης Τσελέντας ευχαρίστησε τους εθελοντές, παιδιά και γονείς. Τέλος η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαρ. Μαμαλάκη, πρόσφερε τα αναμνηστικά που ήταν τα βότσαλα, δημιουργίες της κεραμίστριας κ. Μ. Κερασιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet