Το ΠΕΑΠ ταξίδεψε το κοινό στο… Νέο Κύμα
Πολιτισμός

Το ΠΕΑΠ ταξίδεψε το κοινό στο… Νέο Κύμα

Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης σε βραδιά που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αφιερωμένη στο «Νέο Κύμα» και στον μαέστρο Γιώργο Κριμιζάκη.

Στο τραγούδι ήταν ο μοναδικός Μιχάλης Βιολάρης τον οποίο συνόδευαν η Ανδριάνα Κόλλια, ο Γιάννης Χαρίσης, η Σοφία Διαμαντάκη και η Πέρσα Σέργη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό μας Θέατρο μιας εξαιρετικής ποιότητας μουσική βραδιά προς τιμήν του μαέστρου Γιώργου Κριμιζάκη. Ήταν μεγάλη τιμή για μας η συμμετοχή του σπουδαίου Μιχάλη Βιολάρη, και των άλλων ερμηνευτών. Η προσπάθειά μας ως Δήμος και ως ΠΕΑΠ είναι να προσφέρουμε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες να καλύπτουν διαφορετικά μουσικά είδη. Αυτή τη φορά η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο Νέο Κύμα».

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για τη συμμετοχή τους που ταξίδεψαν το κοινό μουσικά σε ήχους νοσταλγικούς, ποιοτικούς και σταθερά διαχρονικούς. Επίσης, δήλωσε: «Θερμά ευχαριστώ τον Μιχάλη Βιολάρη που ερμήνευσε τραγούδια της εποχής για όλους εμάς με τον μοναδικό του τρόπο και φυσικά τον μαέστρο μας Γιώργο Κριμιζάκη που αφήνει στην πατρίδα μας παρακαταθήκη τραγούδια και μελωδίες  –  μεγάλες επιτυχίες αναλλοίωτες στον χρόνο και που είχαμε τη χαρά και την τιμή να τα απολαύσουμε απόψε στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet