Τραγούδι, χορός, γέλιο και λίγο δάκρυ στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες»
Πολιτισμός

Τραγούδι, χορός, γέλιο και λίγο δάκρυ στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες»

Με κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες» με πολύ τραγούδι, χορό, γέλιο αλλά και λίγο δάκρυ.

Οι συντελεστές της θεατρικής ομάδας του Δήμου Αμαρουσίου, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της προέδρου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μεταφέροντας τα πολιτικά γεγονότα του 1984 και την επιθεώρηση του χθες στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα των πολιτών.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ευχαρίστησε όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας και αναφέρθηκε στη σημασία και ωφελιμότητα των διαδημοτικών συνεργασιών. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 1ου Διαδημοτικού Συνεδρίου Πολιτισμού που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Παράλληλα, τόνισε ότι «Σε μια εποχή κρίσης αξιών, θεσμών και ιδανικών, στείρα από πνευματικά ερεθίσματα, ο Πολιτισμός αποτελεί κυρίαρχη δύναμη προσφέροντας αισιοδοξία και ένα ελπιδοφόρο μέλλον που αφορά όλους μας».

Την παράσταση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το αξιόλογο αποτέλεσμα των συντελεστών της θεατρικής ομάδας του Αμαρουσίου «σε μια προσπάθεια», όπως ανέφερε, «να αφυπνίσουν συνειδήσεις μέσω των επίκαιρων μηνυμάτων του έργου». Ο κ. Πατούλης μεταξύ άλλων απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους για τη συμμετοχή τους στο 1ο Διαδημοτικό Συνέδριο Πολιτισμού στις 2 Δεκεμβρίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet