Ύμνοι & μουσική για τα Θεία Πάθη «πλημμύρισαν» το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Πολιτισμός

Ύμνοι & μουσική για τα Θεία Πάθη «πλημμύρισαν» το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποίησε μια ξεχωριστή συναυλία με το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης, αφιερωμένη στα Θεία Πάθη με τίτλο «Ω Γλυκύ μου Έαρ».

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου, «στο ευρύτερο πλαίσιο της ανάδειξης των δομών του ΠΕΑΠ που μέσα από συλλογικές και ποιοτικές δράσεις προάγουν τον Πολιτισμό στον τόπο μας».

Το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το Σάββατο 28 Μαρτίου ήταν κατάμεστο με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν με θέρμη τα μουσικά σύνολα των καθηγητών, την ορχήστρα και τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της διευθύντριας του Ωδείου και μαέστρου Κατερίνας Βαφειάδου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης ο οποίος ευχαρίστησε τη διευθύντρια του Ωδείου, τους καθηγητές και μαθητές για τη μοναδική συναυλία που πρόσφεραν. Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Πανταζής και Βαγγέλης Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γιώργος Καρύμπας, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και πλήθος πολιτών που στήριξαν για άλλη μια φορά τις εκδηλώσεις πολιτισμού και καλλιτεχνικής έκφρασης του ΠΕΑΠ.

Συντελεστές:

Δ/νση Ορχήστρας και Χορωδίας: Κατερίνα Βαφειάδου.

Διδασκαλία Χορωδίας: Ντέπη Σακελλαρίου.

Μουσικά Σύνολα καθηγητών.

Ορχήστρα και Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Με την ευγενική συμμετοχή καθηγητών στη Χορωδία: Αλεξάνδρας Δαζέα, Μαρίας Κουρτογιάννη, Γιάννη Παϊβανά, Γεωργίας Παϊβανά και Ρωμανού Σκουμπουρδή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet