Πολιτιστικό Σαββατοκύριακο από το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Πολιτιστικό Σαββατοκύριακο από το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ένα πολιτιστικό Σαββατοκύριακο θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν οι πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 σε διοργάνωση του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

Η Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ παρουσιάζει την παράσταση «Ταρτούφος» του Μολιέρου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στις 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης.

Θεατρική παράσταση «Ταρτούφος» από το ΠΕΑΠΠρόκειται για μία σύγχρονη ματιά στο κωμικό διαμαντάκι του βασιλιά της γαλλικής κωμωδίας Μολιέρου. Ο πανούργος Ταρτούφος εισβάλλει στο αξιοπρεπέστατο σπίτι της οικογένειας του κυρίου Οργκόν και προσπαθεί με τις δολοπλοκίες του να τον καταστρέψει.

Σκηνοθεσία: Νικόλας Μίχας.

Παίζουν (αλφαβητικά): Ντέμη Αντωνοπούλου, Ανδρέας Αραπογιάννης, Βιβή Βαρβεράκη, Νίκος Βλάχος, Σοφία Βόκα, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Νεκτάριος Καλαϊτζάκης, Αλεξάνδρα Κατσιαβάρα, Βασίλης Μάραντος, Αλέξανδρος Μπούρας, Αθηνά Σαρδέλη, Γιάννης Τσούτσος.

Σκηνικά – Κοστούμια: Πολυάννα Βλατή.

Χορογραφίες – Βοηθός σκηνοθέτη: Σταύρος Ψυλλάκης.

Διάρκεια παράστασης: 100΄ (χωρίς διάλειμμα).

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 το ΠΕΑΠ σε συνεργασία με την «Χορωδία Κηφισιάς 1937» παρουσιάζουν Βραδιά Οπερέτας, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Βραδιά Οπερέτας από το ΠΕΑΠΣτο ρεπερτόριο της Χορωδίας, η οποία ιδρύθηκε το 1937, περιλαμβάνονται έργα από την πρώιμη αναγέννηση, τον κλασικισμό, τον ρομαντισμό, καθώς και έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών της σύγχρονης περιόδου.

Συμμετέχουν: Ιφιγένεια Ιωάννου, σοπράνο ελς, Ρένα Νομικού, σοπράνο ελς, Σταύρος Παπαχρήστος, βαθύφωνος ελς, Ειρήνη Τσαλαβούτα, σοπράνο, Γρηγόρης Ιωαννίδης, τενόρος, Νίκος Κατσίμαλης, τενόρος, Γιάννης Βακαλόπουλος, τενόρος, Τάσος Κουσουλέντης, βαρύτονος, Χρήστος Αθανασίου, βαρύτονος, Κώστας Καριώτης, βαρύτονος.

Διεύθυνση – Διδασκαλία «Χορωδία  Κηφισιάς 1937»: Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, μαέστρος & συνθέτης.

Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet