Στο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Στο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ

Με τις μελωδικές τους φωνές τα μέλη της Μικτής Χορωδίας του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησαν το 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ανταποκρίθηκε με θέρμη στο διαδημοτικό κάλεσμα και συνόδευσε τα μέλη της Μικτής Χορωδίας μαζί με τη διευθύντρια – μαέστρο των χορωδιακών τμημάτων Ελευθερία Βούλγαρη.

Η κα Πατούλη χαιρέτισε τη διοργάνωση δίνοντας συγχαρητήρια στους συμμετέχοντας Δήμους και στα μέλη των χορωδιών, καθώς επίσης και στην καλλιτεχνική πρωτοβουλία του δημάρχου Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου για συνένωση δυνάμεων στον χώρο του Πολιτισμού, όπως προωθείται στο πλαίσιο του Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι θετικό να γινόμαστε οι Δήμοι μια αγκαλιά Πολιτισμού, να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να πετυχαίνουμε μέσα από τις διαδημοτικές συνεργασίες τη θεμελίωση ουσιαστικών σχέσεων τόσο σε κοινωνικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Χαίρομαι που με εκφραστή τις πολιτιστικές μας δομές εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση, δημιουργώντας παράλληλα ισχυρά κίνητρα γόνιμης και αναπτυξιακής λογικής στον νέο πολιτιστικό χάρτη που συνδιαμορφώνουμε».

Η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ μιλώντας για το 1ο πιλοτικό πρόγραμμα διαδημοτικών πολιτιστικών δρωμένων – παναττικής εμβέλειας Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2016 που τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ ευχαρίστησε τον Δήμο Ηρακλείου για τη συμμετοχή του και την έμπρακτη στήριξη που παρέχει.

Με πούλμαν της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηρακλείου μεταφέρθηκε η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ από και προς το Ηράκλειο
Με πούλμαν της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηρακλείου μεταφέρθηκε η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ από και προς το Ηράκλειο

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της διαδημοτικής συνεργασίας, για τη διάθεση πούλμαν για τη μετακίνηση των χορωδών του ΠΕΑΠ από και προς τον Δήμο Ηράκλειου.

Στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετείχαν: η Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, η Χορωδία του Δήμου Παλλήνης, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Περιστερίου, ο Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου» και η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet