Ενθουσίασε η παράσταση «Και το Oscar πηγαίνει… στον χορό»
Πολιτισμός

Ενθουσίασε η παράσταση «Και το Oscar πηγαίνει… στον χορό»

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα απόλαυσαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παρακολουθώντας την εορταστική παράσταση του τμήματος κοινωνικών χορών του ΠΕΑΠ (Latin – Ευρωπαϊκών) με τίτλο «και το Oscar πηγαίνει… στον χορό».

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη συνεχάρη τον δάσκαλο και χορογράφο των τμημάτων του ΠΕΑΠ Τάσο Λάσκαρη, καθώς και τους συμμετέχοντες – συντελεστές, ενώ υποσχέθηκε ως εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ ότι η εν λόγω μουσικοχορευτική παράσταση θα ενταχθεί στα διαδημοτικά προγράμματα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου, που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και θα προωθηθεί πανελλαδικά. Επίσης, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο στόχος της νέας φιλοσοφίας του ΠΕΑΠ εστιάζεται στο μήνυμα “Ο Πολιτισμός δίπλα στον Άνθρωπο”. Έχοντας ως θεμέλιο αυτό, φιλοδοξούμε όλες οι πολιτιστικές δομές του ΠΕΑΠ να γίνουν αρωγοί σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του Πολιτισμού στον Δήμο μας, παρέχοντας κίνητρα για τη δημιουργική αξιοποίηση των δυνατοτήτων του έμψυχου δυναμικού μας, προσφέροντας παράλληλα ποιοτική ψυχαγωγία». Τέλος, η κα Πατούλη ευχήθηκε σε όλους «Καλές Γιορτές» και «Χαρούμενα Χριστούγεννα».

Η άρτια διοργάνωση της μουσικοχορευτικής βραδιάς μετέφερε τους παρευρισκόμενους στην τελετή απονομής των βραβείων Oscar, με ταινίες που ξεχώρισαν για τη μουσική τους. Αξέχαστες ταινίες και αφιερώματα στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου. Τελικά το Oscar πήγε… στον χορό, που ομορφαίνει τις υπέροχες αυτές μελωδίες.

Διδασκαλία – Χορογραφίες: Τάσος Λάσκαρης, Τμήμα Λάτιν & Ευρωπαϊκών Χορών και Αργεντίνικου Τανγκό. Αφήγηση: από τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet