38ο Φεστιβάλ Παιδιού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

38ο Φεστιβάλ Παιδιού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ανοίγει τις πύλες του το 38ο Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ), Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, απευθύνει πρόσκληση προς τους δημότες να το επισκεφθούν, δίνοντας, όπως αναφέρει στο ακόλουθο μήνυμά της, χαρά στα παιδιά και επιβραβεύοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις προσπάθειές τους.

Φίλες και Φίλοι,

Το Φεστιβάλ Παιδιού είναι ένας διαρκής και ζωντανός θεσμός για τον τόπο μας, για τη νεολαία μας και το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι η διατήρηση, η διεύρυνση και η περαιτέρω αξιοποίηση της ιστορικότητας και διαχρονικότητας που αντιπροσωπεύει.

38ο Φεστιβάλ ΠαιδιούΦέτος ανοίγουν οι πύλες του 38ου Φεστιβάλ με θέμα: Η κρίση μέσα από τα μάτια των παιδιών. Από τις 15 έως και τις 17 Μαΐου η νεολαία του Δήμου μας συνεχίζοντας την παράδοση θα ξεδιπλώσει τα ταλέντα της και θα αναδείξει τις κλίσεις της μέσα από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς, που έκανε τον προηγούμενο χρόνο και αφορούσε τους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος. Παράλληλα, και καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου μια σειρά από αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, γυμναστικές επιδείξεις και εκπαιδευτικές διαδικασίες θα φιλοξενηθούν στο Άλσος Βαρβαρέσου δίνοντας μια αύρα αισιοδοξίας και πολιτιστικής παιδείας που έχουμε όλοι ανάγκη.

Αποτελεί λοιπόν ένδειξη τοπικού Πολιτισμού η παρουσία όλων μας στο 38ο Φεστιβάλ Παιδιού, διότι έτσι δίνουμε χαρά στα παιδιά, ενισχύουμε ηθικά και επιβραβεύουμε τις προσπάθειές τους που είναι το επιστέγασμα μιας ιστορικής και διαχρονικής προσφοράς στα τοπικά δρώμενα του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Προάγοντας τις αξίες του ανθρωπισμού, του Πολιτισμού και της κοινωνικής προόδου, ας γίνουμε συνεχιστές της κοινής μας ιστορίας, της τοπικής μας κουλτούρας της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που αγκαλιάζει τους δημότες μας με αφοσίωση και πνεύμα ειλικρινούς προσφοράς.

Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Δημοτική Σύμβουλος

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Δείτε το πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet