Το κέφι περίσσευε στο 8ο latin party του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Το κέφι περίσσευε στο 8ο latin party του ΠΕΑΠ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 8ο Πάρτι Κοινωνικών Χορών που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, στον χώρο του Maamaya στην Πεύκη, με σκοπό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την ενδυνάμωση των κοινωνικών χορών, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχαγωγία σε έναν συνδυασμό latin και ballroom χορών.

Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική, το κέφι περίσσευε και οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν στα χορευτικά animation με μεγάλο ενθουσιασμό. Με επιδείξεις από τα μέλη των τμημάτων λάτιν και ευρωπαϊκών χορών του ΠΕΑΠ άνοιξε το πάρτι, ενώ η συνέχεια ήταν άκρως ρυθμική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το «παρών» έδωσαν οι χορευτές – χορογράφοι, καταξιωμένοι στον χώρο, και δάσκαλοι του ΠΕΑΠ Τάσος Λάσκαρης, Κωνσταντίνα Λάσκαρη-Φωκά και Ηλίας Μπούτσης. Δυναμικό «παρών» έδωσαν, επίσης, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης σε μια αυθόρμητη έκφραση ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ευχαρίστησε όλους όσους αγκάλιασαν με θέρμη αυτή την πρωτοβουλία σύσφιξης των σχέσεων μέσα από τον χορό και έδωσε ραντεβού στο επόμενο αποκριάτικο πάρτι στις 4 Μαρτίου 2016 στον ίδιο χώρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet