Ένα ακόμα τριήμερο αφιερωμένο στα παιδιά της Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτισμός

Ένα ακόμα τριήμερο αφιερωμένο στα παιδιά της Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι γιορτές των τριών παιδικών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, με τις σπουδαίες παραστάσεις που έδωσαν οι μικροί πρωταγωνιστές, μαγεύοντας, για μια ακόμη φορά, το κοινό.

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου ξετυλίχθηκαν από την Παρασκευή 3 μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουνίου τρεις υπέροχες βραδιές αφιερωμένες στα ίδια τα παιδιά. Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ήταν παρών και τις τρεις ημέρες και δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, δηλώνοντας:

«Στη μεγάλη οικογένεια των παιδικών μας σταθμών προέχει η αγάπη, η φροντίδα και η μεγάλη αγκαλιά των παιδαγωγών, που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και αυτό αντικατοπτρίζεται στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται διαχρονικά στους παιδικούς μας σταθμούς. Τα παιδιά, και τις τρεις ημέρες, μας έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μας δίδαξαν με το αυθόρμητο ταπεραμέντο τους, την αγάπη, τη χαρά, την αισιοδοξία, την ελπίδα για το αύριο και το δικαίωμα να μπορούμε όλοι μας να κάνουμε όνειρα. Ας τα αφήσουμε να μας δείξουν τον δρόμο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Καλή πρόοδο στα παιδιά, συγχαρητήρια στις δασκάλες τους, που ήταν συνέχεια δίπλα τους, την διευθύντρια των παιδικών σταθμών κ. Βαρδάκου, το βοηθητικό προσωπικό αλλά και τους γονείς που θαύμαζαν τα παιδιά τους συγκινημένοι».

Στην παράσταση παρευρέθηκαν, επίσης, πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Τσελέντας, η αντιπρόεδρος κ. Μαμαλάκη και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν, επίσης, από τον δήμαρχο και τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής παιδιών του Δήμου. Με τα σπουδαία και άκρως εμπνευσμένα έργα τους, οι μικροί δημότες ανέδειξαν τα καλλιτεχνικά ταλέντα τους και μάγεψαν με την αστείρευτη φαντασία τους.

Ο κ. Τ. Μαυρίδης συνεχάρη τους μικρούς δημιουργούς, αλλά και τους δασκάλους τους, για το πολύ όμορφο και άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χαιρετισμό απηύθηνε επίσης και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρύμπας.

Η έκθεση ζωγραφικής των παιδιών πραγματοποιείται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 8 Ιουνίου, και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 18:00 μέχρι και τις 22:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet