Ενθουσίασε ο «Ταρτούφος» που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Ενθουσίασε ο «Ταρτούφος» που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ

Τη θεατρική παράσταση «Ταρτούφος» του Μολιέρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αρκετοί πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης από τη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «η εξαιρετική απόδοση του έργου, η σκηνοθετική επιμέλεια σε συνδυασμό με το μεράκι των ηθοποιών προκάλεσαν το αυθόρμητο χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό των παρευρισκόμενων, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία δουλειά που συντελείται στη θεατρική ομάδα».

Το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει ότι το επόμενο διάστημα, «με έμφαση τον πλουραλισμό και τη σύνθεση των καλλιτεχνικών του δομών, θα παρουσιάσει ακόμη περισσότερα θεατρικά δρώμενα με στόχο την προβολή προτύπων και υψηλών ιδανικών που μεταδίδει η πνευματική δύναμη του θεάτρου».

Συντελεστές του έργου:

Σκηνοθεσία: Νικόλας Μίχας

Παίζουν (αλφαβητικά): Ντέμη Αντωνοπούλου, Ανδρέας Αραπογιάννης, Βιβή Βαρβεράκη, Νίκος Βλάχος, Σοφία Βόκα, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Νεκτάριος Καλαϊτζάκης, Αλεξάνδρα Κατσιαβάρα, Βασίλης Μάραντος, Αλέξανδρος Μπούρας, Αθηνά Σαρδέλη, Γιάννης Τσούτσος.

Σκηνικά – Κοστούμια: Πολυάννα Βλατή

Χορογραφίες – Βοηθός σκηνοθέτη: Σταύρος Ψυλλάκης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet