Απογειώθηκε το κέφι στο καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Απογειώθηκε το κέφι στο καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι του ΠΕΑΠ

Απογείωσαν το κέφι χορευτές και φίλοι του ΠΕΑΠ στο καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο Πάρτι Κοινωνικών Χορών δίνοντας ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Οι υποστηρικτές των latin και ballroom χορών έδωσαν δυναμικό «παρών» την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στον εξωτερικό χώρο του Maamaya στην Πεύκη, οι οποίοι συμμετείχαν στα χορευτικά animation με μεγάλο ενθουσιασμό. Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία της η νικήτρια χορογράφος του Dancing WTS Μαρία Αντιμισάρη, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με τον παρτενέρ της χορευτή – δάσκαλο του ΠΕΑΠ Ηλία Μπούτση σε μοναδικές χορογραφίες.

Mε σκοπό την ενδυνάμωση των κοινωνικών χορών, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχαγωγία οι επιδείξεις από τα μέλη των τμημάτων λάτιν & ευρωπαϊκών χορών του ΠΕΑΠ έδωσαν τον κατάλληλο ρυθμό για μοναδικές χορευτικές εκτελέσεις μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Παράλληλα, το «παρών» έδωσαν οι χορευτές – χορογράφοι καταξιωμένοι στον χώρο και δάσκαλοι του ΠΕΑΠ καθώς και πολλοί φίλοι των τμημάτων του ΠΕΑΠ οι οποίοι ενστερνίζονται τη φιλοσοφία που αποπνέουν τα κοινωνικά πάρτι.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη συμμετείχε ενεργά στις χορευτικές επιδείξεις των τμημάτων και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους υποστηρικτές και φίλους του ΠΕΑΠ για τη θέρμη με την οποία έχουν αγκαλιάσει τον ξεχωριστό αυτό καλλιτεχνικό θεσμό, καθώς και τη Μαρία Αντιμισάρη η οποία έκλεψε την παράσταση με το μοναδικό χορευτικό στυλ της.

Την εκδήλωσε υποστήριξε η Σχολή Χορού Dance Nikol.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet