Τρεις νέοι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι ορκίστηκαν σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου 2026, στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Οι νέοι υπάλληλοι είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και αναλαμβάνουν καθήκοντα με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής λειτουργίας του Δήμου, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων και την περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
«Η ορκωμοσία και η ανάληψη υπηρεσίας των τριών νέων στελεχών αποτελούν ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου» αναφέρει η δημοτική αρχή. Προσθέτει, δε, ότι με την επιστημονική κατάρτιση, τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, τα τρία νέα στελέχη αναμένεται να συμβάλλουν ουσιαστικά στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Μ. Ψυχάλης: Ενισχύουμε περαιτέρω τις δημοτικές υπηρεσίες
«Καλωσορίζουμε στον Δήμο μας τους τρεις νέους μόνιμους υπαλλήλους και τους ευχόμαστε καλή αρχή, δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους. Η σημερινή τους ορκωμοσία σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας επαγγελματικής διαδρομής, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου μας» σημειώνει από την πλευρά του ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, προσθέτοντας:
«Παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που αντιμετωπίζει συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον τομέα των μόνιμων προσλήψεων, εργαζόμαστε με σχέδιο, επιμονή και υπευθυνότητα για την κάλυψη των υπηρεσιακών κενών. Συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθεια στελέχωσης και αναβάθμισης των δημοτικών υπηρεσιών, με μοναδικό γνώμονα την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών».

