Την άμεση παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου, καταγγέλλοντας σοβαρό πρόβλημα δυσοσμίας στις τουαλέτες του προσωπικού στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, το οποίο, όπως αναφέρει, παραμένει άλυτο εδώ και εννέα μήνες.
«Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη και σχετικές πραγματογνωμοσύνες από τους αρμόδιους τεχνικούς του Δήμου Αμαρουσίου, γεγονός που επιβεβαιώνει την ύπαρξη και τη σοβαρότητα του προβλήματος», αναφέρει ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου και προσθέτει:
«Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις που έχουν δοθεί για την αντιμετώπισή του, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική αποκατάσταση.
Στο πλαίσιο αυτό εκφράζοντας την έντονη αγανάκτηση των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου αλλά και την ανησυχία τους για την υγεία τους διαμαρτυρόμαστε έντονα και καταγγέλλουμε τον Δήμο Αμαρουσίου για την ολιγωρία του να προβεί έγκαιρα και άμεσα στην αποκαταστάση του παραπάνω προβλήματος, ζωτικής σημασίας, για τη λειτουργία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.
Θεωρούμε αδιανόητο να μην μπορούν να κάνουν χρήση της τουαλέτας οι εκπαιδευτικοί του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, εξαιτίας των δυσάρεστων οσμών που αναδύονται από αυτές λόγω απόλυτης έλλειψης ορθά σχεδιασμένου και λειτουργούντος εξαερισμού. Καλούμε τον Δήμο Αμαρουσίου να επιληφθεί άμεσα και να επιλύσει επιτέλους το συγκεκριμένο πρόβλημα».
Η αναλυτική ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου:

