Άθληση και υγεία… συναντήθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο
Αθλητισμός

Άθληση και υγεία… συναντήθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο

Παρουσία πλήθους φίλων του αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, η μεγάλη γιορτή άθλησης και υγείας, το 1ο Fitness Day, στο στέγαστρο Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου, στο Μαρούσι.

Ο Δήμος Αμαρουσίου αγκάλιασε την προσπάθεια του Τομέα Αθλητισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και της εταιρείας LesMiLLs για την προαγωγή της άθλησης στους πολίτες κάθε ηλικίας, με στόχο μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στην αθλητική εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος απευθυνόμενος στους εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τα διεθνή προγράμματα της LesMiLLs, υπογράμμισε ότι «τόσο ο Δήμος Αμαρουσίου, όσο και ο ίδιος προσωπικά υποστηρίζουν κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής, που μαζί με μία ισορροπημένη διατροφή χαρίζουν υγεία και ευεξία». Ο κ. Πατούλης, τέλος, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από τον Τομέα Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ για τη συμβολή του στην προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet