Άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» Δήμου Αμαρουσίου

Με τους αγώνες στίβου των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης, που σηματοδοτούν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς στον Δήμο Αμαρουσίου».

Περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες Γυμνασίου και Λυκείου που προπονήθηκαν στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης στη διάρκεια της περιόδου 2014 -2015 και του Τμήματος Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου αναμετρήθηκαν στους αγώνες δρόμου 30 μ., 50μ., 60 μ. και 600μ., στο άλμα εις μήκος και στις ρίψεις, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, η οποία  βρέθηκε στο στάδιο και παρακολούθησε τους αγώνες. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη τους νέους αθλητές και αθλήτριες για την αθλητική προσπάθεια και τις σημαντικές επιδόσεις τους, απονέμοντάς τους μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα μετά το πέρας των αγώνων. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «ευχαρίστησε τόσο τους προπονητές και το προσωπικό του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων, όσο και τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους στην εμπέδωση του αθλητικού ιδεώδους και την κατάκτηση των αθλητικών τους στόχων, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου».

Υπεύθυνοι των προγραμμάτων Στίβου του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου είναι η Ιωάννα Μαρτάκη, ενώ τη διεξαγωγή των αγώνων στήριξαν με τη συμμετοχή τους οι γυμναστές και οι προπονητές του Τμήματος.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί, σε ανακοίνωσή του, θερμά τον Δήμο Κηφισιάς για την παραχώρηση του Ζηρίνειου Σταδίου. Επίσης, τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) του Δήμου Αμαρουσίου για τη διάθεση του ασθενοφόρου και την παραμονή του στον χώρο του σταδίου καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και την εταιρεία Hi Power για την ευγενική παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης στον χώρο του γηπέδου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων Στίβου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet