Έβαλε μπρος τις «μηχανές» η Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Έβαλε μπρος τις «μηχανές» η Νίκη Αμαρουσίου

Έβαλε μπρος τις «μηχανές» η Νίκη Αμαρουσίου! Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν 2015-2016, που θα την βρει απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, ήτοι την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής!

Το ευχάριστο κλίμα και η διάθεση για δουλειά… περίσσευαν στην πρώτη συνάντηση της Νίκης, με τη διοίκηση του Σωματείου -προεξάρχοντος του προέδρου, Αντώνη Τσέκενη– να καλωσορίζει έναν-έναν παίκτες και προπονητές.

Στην καθιερωμένη ομιλία προς τους παίκτες, αρχικά το λόγο πήρε ο έφορος της ομάδας, Γιώργος Θωμόπουλος, από πλευράς διοίκησης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία σε όλους» και προϋπάντησε τα καινούργια πρόσωπα, τόνισε ότι «απαιτείται πλέον πολλή δουλειά, θα πρέπει να υπερβάλλετε εαυτούς στην προετοιμασία». Ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι «η διοίκηση από μέρους της θα είναι διαρκώς στο πλευρό σας, σε ό,τι και αν χρειαστείτε», για να κλείσει λέγοντας ότι «θα πάμε καλά…»!

Ο Γιώργος Κωλέτσης, αφού καλωσόρισε με τη σειρά του τους παίκτες, ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας, ζήτησε «σκληρή δουλειά» και υπογράμμισε ότι «έχουμε μία πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά μας…»!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet