Έστω και δύσκολα, το ΠΑΚ Χαλανδρίου κατέβαλε τη Νίκη Αμαρουσίου με 2-3 σετ
Αθλητισμός

Έστω και δύσκολα, το ΠΑΚ Χαλανδρίου κατέβαλε τη Νίκη Αμαρουσίου με 2-3 σετ

“Φέτος η ομάδα μας έχει βαλθεί να δυσκολεύει κάθε της προσπάθεια!” παραδέχεται η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου στην ιστοσελίδα της, αναφερόμενη στον αγώνα απέναντι στη Νίκη Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει, “πηγαίνοντας στο γήπεδο της Κοκκινιάς δεν περιμέναμε εύκολη νίκη, αν και στην πορεία καταλάβαμε ότι θα μπορούσαμε να την έχουμε επιτύχει. Κρατώντας χαμηλή απόδοση κατακτήσαμε το πρώτο σετ με σκορ 23-25. Το δεύτερο σετ, όπου παραδοσιακά δεν αποδίδουμε φέτος, χάθηκε με μεγάλη διαφορά (25-14), αλλά ταυτόχρονα μας πείσμωσε για το τρίτο σετ, το οποίο κατακτήσαμε εύκολα με σκορ 17-25.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε στο 1-3, οι γηπεδούχες κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 20-23 και έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία. Ένα ακόμη tie break για την ομάδα μας λοιπόν που, μάλλον λόγω συχνών επαναλήψεων, έχουμε μάθει τον τρόπο να επικρατούμε! Το σκορ 13-15 και η απόδοση μας ξανά μέτρια.

Η εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια απέχει πολύ απο την εικόνα των προπονήσεών μας. Όταν μικρύνει η διαφορά αυτή ίσως πάρουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν.

Η διαιτησία του αγώνα ήταν καλή, παρά τα συνεχή παράπονα των γηπεδούχων. Το γήπεδο της Κοκκινιάς ήσυχο όπως πάντα!

Καλή συνέχεια στη νεανική ομάδα του Αμαρουσίου!”.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Νίκης σχολιάζει στην ιστοσελίδα της.

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Νίκη Αμαρουσίου απέναντι στο ΠΑΚ Χαλανδρίου, με τα κορίτσια του Νώντα Μπάιμπου να τα δίνουν όλα και να φτάνουν κοντά στη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ηττήθηκαν με 3-2 σετ…

Την ερχόμενη αγωνιστική (7η), η Νίκη πηγαίνει στον Βύρωνα για ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Ένωση (Δευτέρα 30/11, 21:30).

Τα σετ (2-3): 23-25, 25-13, 17-25, 29-27, 13-15

Διαιτητές: Καπλανίδης, Πικραμένος

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Βερτζάγια, Ζιώρη, Τσέκενη, Κάβουρα, Μιχαηλίδη, Ηλιοπούλου Β., Βασιλάκη, Χρησίμου, Βλάχου, Παπαθανάση, Ηλιοπούλου Χ. (λ), Ραχούτη (λ), Παπαδάτου, Καλαθάκη.

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Λεβαντής): Μαυρίδη, Πάικου (λ), Πέρρα (λ), Σακκελαρίδη, Χατζώκου, Τζεμπετζή, Ιμπραχήμ, Ρουσσοπούλου, Καλύβα, Κιούση, Χρυσανθακοπούλου, Καλλιπολίτη, Τράκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet