Αγώνες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Αγώνες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Τους Aγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων «ΕΙΟ Grand Prix 2015», που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.

Ο κ. Πατούλης απένειμε τα βραβεία στους αθλητές που διακρίθηκαν στο αγώνισμα ύψος 1,20 μ. G4S,  μαζί με τις ευχές του για «καλή επιτυχία» σε κάθε αθλητική επιδίωξή τους, ενώ παράλληλα συνεχάρη τον πρόεδρο του Ομίλου Θρασύβουλο Δάλλα για την άψογη αθλητική διοργάνωση και, όπως ανέφερε, «το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που διατηρεί και προάγει ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος».

Από την πλευρά του ο κ. Δάλλας ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «για το ενδιαφέρον και την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου να παρέχει αθλητικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς και για την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Δήμο Αμαρουσίου για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους».

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ).

Είναι ο χώρος όπου ξεκίνησε την ιππευτική της καριέρα η πλειοψηφία των αθλητών και αθλητικών παραγόντων της σημερινής ιππασίας. Διαθέτει στη δύναμή του αθλητές που μετέχουν στις Εθνικές Ομάδες Ιππασίας, καθώς και αθλητές με σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet