Αλλάζει τον λογότυπο με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ο ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Αλλάζει τον λογότυπο με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ο ΑΣΕ Δούκα

Από το 1979 που ιδρύθηκε ο ΑΣΕ Δούκα, μέχρι και σήμερα, το λογότυπο του παρέμεινε το ίδιο. Μόνη εξαίρεση, όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος, αποτελεί το επετειακό λογότυπο που χρησιμοποιήθηκε για μια χρονιά (2009-2010), με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυσή του, με τον αριθμό «30» να δεσπόζει πάνω από αυτό.

Πλέον, ήρθε η στιγμή για τη δεύτερη αλλαγή και πρώτη…μόνιμη! «Αυτή δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να συμβεί τιμώντας και σηματοδοτώντας τα 100 χρόνια ζωής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (1917-2017)», σημειώνει ο Σύλλογος.

Άλλωστε ο ΑΣΕΔ, όπως σημειώνεται, «γεννήθηκε» μέσα στους κόλπους του σχολείου, με τον αείμνηστο ιδρυτή του, Ιωάννη Φ. Δούκα, να έχει δηλώσει σχετικά: «Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια καλή και υγιεινή ζωή για τα παιδιά μας, τους μαθητές μας, μια ευχάριστη παρέα για τους γονείς κι ένα πνεύμα συνεργασίας με κοινούς στόχους για όλους μας…».

«Έτσι, από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2017-2018) οι αθλητές του Συλλόγου θα αγωνίζονται με το νέο σήμα στις εμφανίσεις τους, το οποίο πιστεύουμε ότι θα φέρει θετική ενέργεια και…γούρι» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet