Ανάπλαση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ του Γυμναστηρίου «Σπ. Λούης»
Αθλητισμός

Ανάπλαση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ του Γυμναστηρίου «Σπ. Λούης»

Ολοκληρώθηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, η ολική ανάπλαση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», μέσα από την αγαστή συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού του Σωματείου EDEKA A.E.

Τα ολοκαίνουργια υπερσύγχρονα ανοικτά γήπεδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης» επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, Σπύρο Σταθούλη, Ρένα Χαλιώτη και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νικόλαο Πέππα.

Παρόντες, επίσης, ήταν ο υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, Δημήτριος Γκόφας, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της EDEKA Α.Ε., Στάθης Πονηράκος, η αντιπρόεδρος της εταιρείας και της Ακαδημίας, Όλγα Πονηράκου και ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας και της Ακαδημίας, Άρης Λυχναράς.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών ανάπλασης υπογράμμισε:
«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η εποικοδομητική συνεργασία της διοίκησης και της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών με την ευγενική χορηγία της εταιρείας EDEKA A.E. συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του σημαντικού έργου ανάπλασης των ανοικτών γηπέδων του Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης”. Στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό στην πόλης μας και ιδιαίτερα στους νέους μας. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς που συνέβαλαν στην αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων».

Το έργο περιελάμβανε την εκ βάθρων επισκευή του δαπέδου των γηπέδων σε υπερσύγχρονα πρότυπα, όπου τοποθετήθηκε τάπητας τελευταίας τεχνολογίας από αλλεπάλληλες και διασταυρούμενες στρώσεις cuhion, ένα αντιολισθητικό και αντικραδασμικό υλικό για την ασφάλεια και προστασία της σωματικής υγείας των αθλουμένων, ενώ τοποθετήθηκαν και καινούργιες μπασκέτες άριστης ποιότητας. Η διαγράμμιση και γραμμογράφηση των γηπέδων έγινε με λευκές γραμμές, από χρώματα ανθεκτικά στη χρήση και την υπεριώδη ακτινοβολία (μαλακό PVC). Στο έργο συμπεριλήφθηκε, επίσης, η ανάπλαση και ο καλλωπισμός του χώρου πέριξ των ανοικτών γηπέδων (παγκάκια, κηπουρική, φρεάτια). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα λειτουργεί μόλις ένα ακόμη γήπεδο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές γεγονός που κάνει την υλοποίηση του εν λόγω έργου ακόμη σπουδαιότερη. Σε δεύτερη φάση πρόκειται να υλοποιηθεί η ανάπλαση στον εσωτερικό χώρου του Γυμναστηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet