Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Motor Festival
Αθλητισμός

Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Motor Festival

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, έχει πλέον αρχίσει.

Tο τριήμερο από την Παρασκευή 2 έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, το 7ο Motor Festival έρχεται στο ΟΑΚΑ για να συναρπάσει. Έρχεται να προσφέρει σούπερ θέαμα, να κάνει ακόμη και όσους δεν γνωρίζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να τον λατρέψουν, αλλά και ταυτόχρονα να αναδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Το 7ο Motor Festival έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό πρόσημο. Όσοι θα είναι συμμέτοχοι στη μεγάλη αυτή γιορτή μπορούν να βοηθήσουν τους ευπαθείς συμπολίτες μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας κατά την προσέλευσή τους στο ΟΑΚΑ, σε ειδικό περίπτερο που θα έχει στηθεί στον χώρο.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 19:00, η αυλαία του Motor Festival θα ανοίξει με το Opening Party και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ τα σόου θα είναι αναρίθμητα. Τις ίδιες ώρες θα είναι ανοιχτό και το περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου για όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet