Απονομή μεταλλίων στους κολυμβητές των ακαδημιών Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Απονομή μεταλλίων στους κολυμβητές των ακαδημιών Δήμου Αμαρουσίου

Τις κολυμβητικές δεξιότητές τους παρουσίασαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο 255 παιδιά από τα Τμήματα Αθλητικής Ανάπτυξης, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μιας ακόμη γόνιμης αθλητικής χρονιάς.

Στο πρώτο μέρος 80 νήπια και προνήπια κολύμπησαν στη μικρή πισίνα, ακολούθησαν οι αγώνες 25 παιδιών, που συμμετείχαν στα προγράμματα των Special Olympics και στα τμήματα παιδιών με ειδικές ικανότητες του Δήμου, με προπονητές τον Ιωάννη Τσιώκο και τη Μαρία Δεληγιάννη.

Στη συνέχεια στις κολυμβητικές επιδείξεις των προγραμμάτων Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν 150 παιδιά που κολύμπησαν ελεύθερο, πρόσθιο και ύπτιο σε συνολικά 23  αγωνίσματα. Τα παιδιά προπόνησαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μαρία Παράσχου, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλμπένη, Γιάννης Σπυρόπουλος και Φώτης Ζκέρης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, κατά την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων συνεχάρη τους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες για την αξιόλογη προσπάθειά τους και ευχαρίστησε τους προπονητές τους για το υψηλό επίπεδο αθλητικής διαπαιδαγώγησης που προσφέρουν στα παιδιά της πόλης. Κάλεσε, επίσης, τα παιδιά να συμμετάσχουν στο αθλητικό – πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου για ένα όμορφο δημιουργικό καλοκαίρι.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σπύρος Σταθούλης, και ο  πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, γονείς, συγγενικά πρόσωπα και φίλοι των παιδιών.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον οδηγό του Δημοτικού Ασθενοφόρου, Σωτήρη Ντρούγια, για την υποστήριξή του στη διεξαγωγή των αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet