ΑΣΕΔ: Διπλή ευρωπαϊκή πρόκληση στο Νόβι Σαντ και προγραμματισμός φιλικών
Αθλητισμός

ΑΣΕΔ: Διπλή ευρωπαϊκή πρόκληση στο Νόβι Σαντ και προγραμματισμός φιλικών

Στο Νόβι Σαντ θα δώσει τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντίπαλο την Βοϊβοντίνα, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Τα δύο συγκροτήματα θα βρεθούν αντιμέτωπα στον α’ προκριματικό γύρο του EHF και έπειτα από επαφή που είχαν αποφάσισαν και οι δύο αναμετρήσεις να φιλοξενηθούν στη Σερβία και την έδρα της πρωταθλήτριας, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων.

Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19.30 (ώρα Ελλάδας) με γηπεδούχο την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 19.30 (ώρα Ελλάδος) και πάλι στο Νόβι Σαντ, με γηπεδούχο, αυτή τη φορά, τη Βοϊβοντίνα.

Σε «φουλ» ρυθμούς προετοιμασίας

Στο μεταξύ, οι «μπλε» ανεβάζουν καθημερινά στροφές στις προπονήσεις, καθώς έχουν περάσει πλέον στην τρίτη εβδομάδα τις προετοιμασίας τους.

Άλλωστε, ρίχνονται από νωρίς στα… βαθιά, μιας και οι επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για τη νέα περίοδο, ξεκινούν στις αρχές του Σεπτεμβρίου από την Ευρώπη και σίγουρα το έργο του είναι ιδιαίτερα δύσκολο κόντρα στην πρωταθλήτρια Σερβίας.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Δούκα, Κωστής Μπούνας, έχει έτοιμο και το πλάνο των φιλικών αναμετρήσεων που θα δοθούν στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας, καθώς θέλει να δει και στην πράξη πως ανταποκρίνονται οι παίκτες του σε όλα αυτά που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 19 Αυγούστου, οπότε ο ΑΣΕΔ θα αντιμετωπίσει στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Ολυμπιακό, ενώ τα «αποκαλυπτήρια» των «μπλε» θα γίνουν την Τετάρτη 23 Αυγούστου, οπότε η ομάδα θα υποδεχτεί τον Διομήδη Άργους, στο Δαΐς.

Το τρίτο φιλικό θα δοθεί μα αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 26 Αυγούστου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα (Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου) θα ταξιδέψει στο Άργος για να αντιμετωπίσει τον Διομήδη στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό.

Πρόβα τζενεράλε ενόψει της διπλής ευρωπαϊκής πρόκλησης θ’ αποτελέσει το φιλικό παιχνίδι με το Καματερό που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες λίγες ημέρες μετά την επιστροφή των «μπλε» από το Νόβι Σαντ (Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου).

Το τελευταίο φιλικό για την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Handball Premier έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο Δαΐς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet