ΑΣΕ Δούκα: Γιορτή λήξης σε ρυθμούς… Εuro για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου
Αθλητισμός

ΑΣΕ Δούκα: Γιορτή λήξης σε ρυθμούς… Εuro για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου

Τα τμήματα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΑΣΕ Δούκα γιόρτασαν την έναρξη του καλοκαιριού και συγχρόνως την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/6 και είχε άρωμα «Euro 2016», καθώς διοργανώθηκε mini τουρνουά στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου, με τους αθλητές να συστήνουν ομάδες χρησιμοποιώντας τα ονόματα των αγαπημένων εθνικών τους ομάδων…

Έτσι, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία έλαβαν μέρος σε ένα τουρνουά 3on3 σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες («αστεράκια», Προ -Τζούνιορ, Τζούνιορ και Παμπαίδες) με νικητές το ίδιο το Ποδόσφαιρο.

«Με τη λήξη του τουρνουά, οι μαμάδες κλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο να εκτελέσουν πέναλτι και απέναντί τους βρήκαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές», όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων από τον γενικό αρχηγό του τμήματος, Πέτρο Πετρίδη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το αθλητικό ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet